Hopp til innhold

Barne og ungdommsamling Lom 2015

Variert samling i Lom

En ny generasjon telemarkkjørere på barne- og ungdomssamling

Det ble en aktiv og variert helg på barne- og ungdomssamlingen i Lom.  Med stort og smått var det 65 skiglade deltagere.  

- Vi samler denne aldersgruppa for at både barna og de voksne kan bli kjent på tvers av klubber,  sier Sigrid Rykhus som er ansvarlig for opplegget.

I samarbeid med Aktiv i Lom hadde NSF telemark lagt opp til ulike aktiviteter og utfordringer for både barn og foreldre. Det var to skidager på Juvbreen, klatring i Galdhøpiggen klatrepark og rebusløp i Lom. På ski var  Ådne Kristenstuen og Sivert Hole fra telemarklandslaget med som trenere, og med seg hadde de også telemark-kongen Eirik Rykhus.

- Det er veldig viktig å få samlet denne aldersgruppen og ikke minst lage et opplegg for hele familien. Det er artig å se at så mange møter opp og trives på samling.  Her i Lom er det et stort aktivitetestilbud og enkelt å arrangere, sier sportssjef i telemark, Jo Mork. 

- Det anbefales virkelig! Det er fint å komme seg på ski tidlig, det er veldig sosialt og hyggelig, sier Ane Sunde fra Skarphedin IL etter samlinga.

Se bilder fra samlinga her

NIF-EPI02, 02
NSF