Hopp til innhold

Fartsfylt i Vardåsen

Det ble arrangert to fartsfylte Norges Cup renn i Vardåsen sist helg. Tette dueller og mye action!

- På lørdagens sprint hadde vi første omgang i snøvær og andre omgang i sol, så da levde vi i hvert fall opp til mottoet Solrike og snøsikre Vardåsen, sier rennleder Rolf Bryn. Det ble en fin konkurranse, selv om det ble en god del knall og fall, spesielt i andre omgang, sier Bryn.

 

Lørdagens parallell gikk også bra, flere spennende dueller, ikke minst rennets aller siste run. Sondre Kristenstuen lå 3 sekunder bak Lasse Skøre etter første run, og kjørte et eventyrlig andre run i relativt vanskelig forhold. Det så ut til at han skulle klare å slå Lasse med 3 sekunder, men med et typisk Lasse-stup (som vi så på Gålå) stoppet klokken på 2,91 – 9 hundredeler i Lasses favør.

 

God innsats fra alle – både løpere i alle aldre og funksjonærer – gjorde at dette ble en veldig bra helg!

 

Alle resultater her!

 

Flere bilder her!

Alle bilder: Morten Eriksen, Bækkelgate SK.

 

Neste renn i Norges Cupen er NM i Oslo, Wyller, 6.-8.februar. 

 

Les mer om NM her!

nif-epi04, 04
NSF