Hopp til innhold

Viser styrke

Telemarklandslaget viser solide testresultater.

Telemarklandslaget er samlet på Olympiatoppen for tre dagers barmarksamling inkludert testing. Landslaget har tre tester  før sesongen starter, mai, september og november. Testen består av o2 og diverse styrekeøvelser. 

 

- Alle på laget viser meget gode testeresultater, og de har en stigende formkurve. Vi ser at utøverne har lagt ned en soild jobb gjennom sommeren, i tillegg har vi hatt full klaff med treningsopplegget og samlingene, noe som gir ett meget bra utgangspunkt sier Sportssjef Jo Mork.

 

 

Ida Gresaker viser styrke.

 

Neste samling på programmet for telemarklandslaget er Skisamling i Hintertux. Der har man, tradisjon tro, storsamling i uke 40, ca. 50 telemarkkjørere som lader opp til ny skisesong. Mens mengden drar hjem fortsetter landslaget sin samling i Hintertux i ytterligere fire uker, til 1.november. 

- Det er ett solid norsk lag som tar fatt på en intensiv skiperiode i Hintertux, og vi gleder oss til sesongstart, sier Mork.

 

World Cupen starter i Hintertux 28.november og da får man endelig svar på om jobben som er lagt ned i treningsarbeidet gir resultater. 

 

Ådne Kristenstuen trykker til i knebøy.

 

NIF-EPI03, 03
NSF