Hopp til innhold

Tre pallplasser i WC

Mathilde Ilebrekke, Ida Gresaker og Trym Nygaard Løken sørget for tre pallplasser i dagens verdenscup parallell på Geilo.

Solid laginnsats av de norske damene
Mathilde Ilebrekke fra Nordre Land IL var i dag tilbake på pallen i verdenscupen etter et par renn utenfor det gode selskap i Funäsdalen i begynnelsen av uken. Hun kjørte solid hele dagen, men måtte til slutt se seg slått av sveitsiske Amélie Reymond i finalen.

- Jeg må være kjempefornøyd. Det er egentlig en seier for meg å komme til finalen i dag etter at jeg ikke har kjørt så bra siste tiden, sier Olsen Ilebrekke.

Ida Gresaker sikret seg i dag karrierens første pallplassering i verdenscupen da hun slo sveitsiske Beatrice Zimmermann i kampen om bronsen. Ida fikk også med seg en 2.-plass fra junior VM bare en time etter huns sikret seg tredjeplassen i verdenscuprennet.

Nygaard Løken på 3.-plass
Bækkelaget-løperen Trym Nygaard Løken fortsetter å imponere i sin første sesong på landslaget, og kjørte i dag inn til en ny tredjeplass. Dette var hans fjerde pallplassering i verdenscupen denne sesongen.

- Jeg kunne ikke la en tysker vinne duellen mot meg om tredjeplassen, og jeg ga alt i skøytedelen. Det holdt såvidt. Kjempeherlig, sier Nygaard Løken etter rennet.

Tyske Tobias Müller kjørte strålende hele dagen og vant rennet foran svenske Olle Detlof Collberg.

Resultater:
Kvinner: 1) Amélie Reymond, 2) Mathilde Ilebrekke, 3) Ida Gresaker, 4) Beatrice Zimmermann
Øvrige norske: Røk i kvartfinale: Sarah Fiskaa Haugen

Herrer: 1) Tobias Müller, 2) Olle Detlof Collberg, 3) Trym Nygaard Løken, 4) Jonas Schmid
Øvrige norske: Røk i kvartfinale: Ådne Kristenstuen.
Røk i åttendedelsfinale: Sondre Kristenstuen, Sivert Hole, Øyvind Vagstad

NSF