Hopp til innhold

Bakkesjef Flemming Rasmussen og rennleder Sigrid Rykhus er klare for Norgescup på Gålå
Bakkesjef Flemming Rasmussen og rennleder Sigrid Rykhus er klare for Norgescup på Gålå

NC Gålå

Peer Gynt Alpintklubb og Gålå Skiarena ønsker velkommen til Norges Cup åpning 11.-12.januar.

Det er klart for en stor telemarkshelg på Gålå når landets beste telemarkkjørere møtes til sesongens første norgescuprenn.
Arrangør er Peer Gynt Alpinklubb og i spissen for rennet står tidligere toppløper, Sigrid Rykhus. Selv om hun la konkurranskiene på hylla etter sist sesong, er hun fortsatt sterkt engasjert i sporten. Både som trener for landets juniorløpere og nå som rennleder under arrangementet på Gålå.

- "Vi ser fram til en fin skihelg på Gålå. Her er det vinter med flotte forhold og alt ligger til rette for et godt arrangement. Rundt 30 funkjsonære er i sving. Vi har blant annet fått hjelp fra idrettslinja ved Otta Videregående Skole. Jon Monshaugen i Peer Gynt Alpinklubb har fungert som org.leder og gjort en kjempejobb, sier Sigrid. Nå håper vi at flest mulig lokale tar turen til Gålå for å prøve telemark eller se på renn i helga, sier Sigrid.


Kom å prøv telemark!
Også Eirik Rykhus og telemarknedslaget er på plass på Gålå i helga. Her kan man låne utstyr og prøve telemark gratis. Det er utstyr for barn fra ca 4 år og oppover. Ungdom og voksne kan også teste det nyeste telemarkutstyret.
Kanskje er det også noen gode tips å få av Eirik, som er tidenes mestvinnende telemarkkjører. De under 12 år kan delta på et enkelt mororenn i blåbærbakken lørdag.

PÅMELDING: Frist 05.01.2014

Online påmelding!

 

 

Se hjemmesiden for mer info!

Velkommen til Gålå!

NIF-EPI02, 02
NSF