Hopp til innhold

Telemarklandslaget i Sölden

Telemarklandslaget fikk gjennomført fem intensive dager på ski i Sölden sist uke.

- Sölden er ganske sikkert sted denne årstiden og utbyttet ble bra. Utøverne fikk prøve seg på alt fra klink hardt til gode myke puddersvinger. Vi fikk derfor utfordret oss på alle nivåer, noe som en telemarkkjører alltid setter pris på. I Sölden har vi trent både teknikk og konkurranse trening, kjørt mye med timing, hoppet og rett og slett gitt gass i pudder, forteller sportssjef Jo Mork.

 

Om en drøy uke er det klart for neste samling, forhåpentligvis på vintersnø i Kvitfjell.

 

 

 

- Det nye unge landslaget er i rute og fortsetter og pushe hverandre i samme retning. Samtidig er det viktig at vi går alle trinnene riktig. Jeg gleder meg til WC start som er allerede nå i slutten av november, det er da vi får svarene på hva vi har gjort riktig og hva vi må ta tak i. Det er tidlig sesong start, noe som gjør dette ekstra spennende, sier Mork.

NIF-EPI02, 02
NSF