Hopp til innhold

AVLYST-Grasrottrener-kurs

Grunnet lokale restriksjoner blir vi dessverre nødt til å avlyse kursene kommende helg. Dette gjelder båd i Skien og i Sandefjord. Det er vanskelig å si hvordan retningslinjene blir fremover, men vi håper at vi kan få gjennomført kurset senere i sesongen. Mer info og evnt ny dato kommer.

Kurs 1:
NÅR:
Lørdag 9. januar, kl 09-13
HVOR:
Jarseng skiarena, Skien (Jarsengveien 150)
Påmeldingsfrist: 22. desember
Pris: Gratis

Kurs 2:
Når: Søndag 10. januar, kl 09-13
Hvor: Haukerød, Sandefjord (Klavenesveien 20)
Påmeldingsfrist: 22. desember
Pris: Gratis

Påmelding til kurs 1- lørdag 9.januar- Skien

Påmelding til kurs 2- søndag 10.januar- Sandefjord

Grunnet nasjonale retningslinjer knyttet til Covid-19, har vi kun mulighet å ha 20 deltakere per kurs. Her gjelder "først til mølla" prinsippet.

Målet med kurset er å utdanne Grasrottrenere som kan tilrettelegge og skape skiaktivitet for de som skal lære å gå på ski/rulleski

https://www.ski-tv.no/hva-er-grasrottrenerkursetmov

MÅLGRUPPE:
Kurset egner seg godt for barnehageansatte, foreldre, barneidrettstrenere, allidrettstrenere og trenere generelt som ønsker å jobbe for å skape skiglede og drive skiopplæring på en entusiastisk måte.

Grasrottrener er et selvstendig kurs, men vil også inngå som en del av NSF sin trenerløype. Nedre aldersgrense for deltagelse på kurs er 15 år.

OPPBYGGING OG GJENNOMFØRING AV KURSET:
Kurset er lagt opp med 4 timer praktisk jobbing, og 10 timer e-læring.

Den praktiske gjennomføringen er lagt opp med kurslærer som gjennomgår de viktigste prinsippene for planlegging og gjennomføring av aktivitetene.
Teorien er lagt opp som selvstudier (e-læring) med tekst og videoer, og spørsmål som skal reflekteres over og besvares.

Kurset krever ingen forkunnskap.

Deltakerne må ha eget skiutstyr.

Rett i etterkant av begge kursene er det satt opp nybegynnerkurs på ski (fra ca kl 14-17). De av dere som kan tenke seg mer praksis innen langrenn har mulighet å delta som instruktører her. Send meg en mail på marie.haugen@skiforbundet.no, om dette er aktuelt for deg.

Vi følger situasjonen rundt Covid-19 tett, og følger alle nasjonale og lokale smittevernstiltak og retningslinjer. Arrangementet kan bli endret/avlyst på kort varsel.

 

NIF-EPI02, 02
NTB