Hopp til innhold

TVSK Kretslag 2018/19. Foto: Nikolai M. Olsen
TVSK Kretslag 2018/19. Foto: Nikolai M. Olsen

Invitasjon kretslag langrenn, 2019/2020

Telemark og Vestfold skikrets tok sesongen 2017/2018 initiativ til å starte opp et kretslag i langrenn for utøvere tilhørende klubber i skikretsen. Kretslaget er et tilbud for eldre junior (2000-kullet) og seniorløpere, og vil være en inngang til seniorklassen, hvor mange ikke har noe tilbud.

Infoskriv 2019/2020

Kretslaget vil være et samlingsbasert lag. I utgangspunktet er det mål om 6-7 samlinger fra juni-desember 2019. Flere av samlingene blir i samarbeid med andre lokale team og lag, noe som også kan være en fordel med tanke på matching. 

Prisen for å være en del av Kretslaget vil være 15.000 kr. Dette inkluderer trener/koordinator og bekledning. I tillegg vil det være egenandeler på maksimalt 1750 kr per samling (dette gjelder ikke Sognefjellet). På renn vil utøverne selv stå for kostnader knyttet til overnatting og smøring. For både junior- og seniorløpere vil det være opplegg for smøring i forbindelse med nasjonale renn. 

Nikolai Myrvang Olsen fra Runar IL vil også denne sesongen være hovedtrener/koordinator for kretslaget. Nikolai vil følge opp utøvere som har behov for oppfølging i det daglige. Han vil også være en sparringspartner, og i samarbeid med Nikolai kan utøverne utarbeide en treningsplan. Ellers vil Nikolai fungere som trener på samlingene, samt være tilstede på utvalgte renn i løpet av rennsesongen.

Litt om Nikolai:
Nikolai er 23 år og kommer fra Sandefjord, han har selv vært aktiv løper ut junioralder og representerer IL Runar. Han har en bachelor i trening, coaching og idrettspsykologi- med fokus på talentutvikling og talentidentifikasjon ved Norges idrettshøyskole (NIH). Dette året er han første års masterstudent, også ved NIH. Nikolai var også trener for kretslaget sesongen 17/18 og 18/19. I tillegg har han vært trener i Heming langrenn, og han er en del av et spennende og kunnskapsrikt langrennsmiljø ved Norges Idrettshøgskole.

Send en bekreftelse med navn, fødselsdato, klubb og kontaktinfo om at du ønsker å være med på kretslaget til TVSK, innen 20. april.
Sendes til: nikolsen@me.com med kopi til marie.haugen@skiforbundet.no.

For spørsmål kontakt trener/koordinator, Nikolai Myrvang Olsen, tlf: 46612849, e-post: nikolsen@me.com

Mvh,

Marie Renate Haugen                                           Nikolai Myrvang Olsen, trener/koordinator
Adm.sjef TVSK                                                        Trener/koordinator Kretslag TVSK

 

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix