Hopp til innhold

Suksess da TVO inviterte til breddesamling for ungdom

Team Veidekke Oslofjord arrangerte forrige helg regionsamling i langrenn for 15-16 åringer i Stokke. Hele 130 ungdommer var samlet til en variert og sosial treningshelg på Oslofjord Convention Center.

Ungdommene ble trent av løpere og trener i Teamet i tillegg til klubbtrenere fra Oslo og Akershus. Lørdagen fikk de besøk av rekruttlandslagstrener Anders Bystrøm og søndagen kom landslagsløper Astrid Jacobsen, noe som var svært inspirerende og morsomt for ungdommene. 

Motivasjon, smøring, kroppsfokus

Foreldre og ledere fikk også godt utbytte av helgen, med blant annet smørekurs med Team smøreren og foredrag med Hege Melby og landslagstrener Bystrøm.

Hege Melby snakket om motivasjon, frafall og kroppsfokuset i langrenn i foredraget sitt- ble gode diskusjoner

Anders Bystrøm snakket om viktigheten av å trene variert, legge til rette for både de som vil satse og konkurrere og de som ikke vil konkurrere, og at man må trene basisstyrke, og fordeler og ulemper med staking

Team Veidekke Oslofjord sin smører Thorleif EK  viste at man trenger ikke bruke mye penger for å få gode ski, nye produkt resulterer i både mindre tid og mindre pengebruk. Pulver trenger man ikke bruke.

"Norske talenter"

Lørdagskvelden med underholdning; Team Veidekke Oslofjord løperne gav ungdommene flere samarbeidsoppgaver, «Norske Talenter» ble gjennomført med varierte innslag.

Søndagen var det rulleskisprint hvor alle løperne gikk like mange heat, såkalt «opp- og nedrykks sprint».

Et filmteam var til stede hele søndagen og TV2 Sportskanalen vil sende en halvtime med opptak fra Regionsamlingen med Team Veidekke Oslofjord, onsdag 28 september kl 20.00.

NIF-EPI01, 01