Hopp til innhold

Dobbeltseier til Hegdal

Vebjørn Hegdal fra Larvik ski, vant både fredagens klassisk renn og søndagens friteknikk renn under første Statoil Norgescup renn i Steinkjer. Henrik Dønnestad, Gulset IF og Sivert Knotten, Svarstad IL leverte også gode resultater under helgens renn.

Her finner dere alle resultatene fra helgens NC renn i Steinkjer: http://www.langrenn.com/

Vebjørn Hegdal, Larvik ski leder Norgescupen for menn 18 år etter 3 gjennomførte renn og med Eirik Aabrekk på en 25. plass. I klassen 19/20 år ligger Henrik Dønnestad, Gulset IF på en 7 plass, mens Sivert Knotten, Svarstad IL innehar 9. plassen, Torgeir Lid Byggland, Høydalsmo IL og Even Kristoffersen, Kragerø IL deler 25. plassen. For menn 17 år ligger Brage Bø, Larvik ski på en 9 plass, men Hans Bernhard Burud, Sande SK innehar 14 plassen og

Søndag, friteknikk:
Vebjørn Hegdal, Larvik ski tok sin andre seier i helgen, da han vant klassen menn 18 år med over et minutt på søndagens 10 km fri. Eirik Aabrekk, Runar IL gikk inn til en 23. plass, mens Thomas Ødegaarden, Stathelle og omegn ski gikk inn til en 29 plass.

I klassen menn 19/20 år gikk Henrik Dønnestad, Gulset IF nok et godt løp og tok 4. plassen, Even Kristoffersen, Kragerø ski gikk inn til en fin 11. plass, mens Evind Kjennerud, Sande SK gikk inn til en 28. plass.

Hans Bernhard Burud, Sande SK gikk inn til en flott 9. plass i klassen menn 17 år, mens Brage Bø, Larvik ski gikk inn til en 17. plass. Matias Bjørnflaten Øvrum, Runar IL gikk inn til en 24. plass.

Blant kvinner 19/20 år ble Marianne Hermansen, Rein IL nummer 21.

Stine Nicolaysen, Runar IL ble nummer 22 i klassen kvinner 17 år.

I klassen kvinner 18 år, ble Caroline Brekke, IF Ørn nummer 24.

Lørdagens sprint:
På lørdag var det duket for sprint, og der tok Vebjørn Hegdal med seg en fin 3. plass i menn 18 års klassen. Eirik Aabrekk, Runar IL ble nummer 13 og Thomas Ødegaarden, Stathellet og omegn ble nr. 25 og tok dermed sine første Norges cup poeng.

I klassen menn 17 år, ble Brage Bø fra Larvik ski nummer 5 og Hans Bernhard Burud fra Sande SK nr. 10.

Klassen menn 19/20 år, tok Sivert Knotten, Svarstad IL en sterk 5. plass, Torgeir Lid Byggland, Høydalsmo ble nr. 11 og Krister Saastad, Larvik ski nr. 23 av de som tok Norges cup poeng.

I klassen kvinner 17 år ble Stine Nicolaysen, Runar IL nummer 27.

Fredag, klassisk:
Vebjørn Hegdal vant klassen menn 18 år, mens Thomas Ødegaarden, Stathellet og omegn, kom akkurat utenfor poeng plass på en 31. plass

Henrik Dønnestad, Gulset IF kom på en fin 8. plass i klassen menn 19/20 år, Sivert Knotten, Svarstad IL kom på plassen bak med en 9 plass.

I klassen menn 17 år ble Brage Bø, Larvik ski best av de fra TVSK med en 13 plass, Jens Inleggen Meen, IF Ørn kom på 27 plass og Matias Bjørnflaten Øverum havnet akkurat utenfor poengplass med 31. plass.

Marianne Hermansen, Rein IL ble nummer 26 i klassen kvinner 19/20 år.

I klassen kvinner 18 år ble Vilde Flatland, Heddal IL nr 27

 Sammenlagtlister i totalcupen finner dere her.

NIF-EPI01, 01