Hopp til innhold

Aksel Rosenvinge i kvartfinalen

NM gull til Vebjørn Hegdal og sølv til Aksel Rosenvinge på NM Sprint

Både Vebjørn Hegdal og Aksel Rosenvinge tok medaljer under NM Sprint på Nes lørdag 14.2. Vebjørn Hegdal ble norgesmester i M17, selv om han måtte se seg slått av en løper med utenlandsk pass i finalen.

Aksel Rosenvinge gjorde en meget sterk konkurranse og slo alle løperne som hadde vært i VM. Bare lillebror Northug ble for sterk i finalen og henviste Aksel til andreplassen i M19-20.

For øvrig var det mange andre sterke plasseringer i norgescuprenna og følgende løpere i tillegg til allerede nevnte Hegdal (to førsteplasser i de andre renna) og Rosenvinge (7. og 10. plass) var inne blant de ti beste: Inger Bonden i K19-20 med to fjerdeplasser, Stian Christoffersen i M19-20 med 4. og 7. plass og Marianne Hermansen med 7. plass.

Alt i alt en fin konkurransehelg i krevende skiløyper i Nes skianlegg på Romerike.

NIF-EPI02, 02