Hopp til innhold

Jimmy Vika fra Antidoping Norge informerer

Høstmøte 2015 - antidoping Norge på besøk

Det ble delt ut både stipend og kongehuset sin jubileumspokal på TVSK sitt høstmøte. Antidoping Norge hadde tatt turen og snakket om holdningsskapende arbeid og bevisstgjøring rundt doping.

Rundt 45 engasjerte skientusiaster møtte på skikretsen sitt høstmøte torsdag 5. november. Der fikk de fremmøtte info om kretsen sitt antidoping arbeid, økonomi og datoene for neste års miljøsamlinger.

Presentasjon Høstmøte 2015

Noen av stipendmottakerne 2015: F.v. Erik Johannessen - Botne SK, Mathias Haune - Botne SK, Henrik Dønnestad - Gulset IF, Roger Holte - nestleder kretsstyret TVSK (prisutdeler),  Stian Christoffersen, Mottaker av jubileumspokalen 2015 - Magnus Rød, Stokke IL helt til høyre.