Hopp til innhold

Vebjørn Hegdal fra lørdagens sprint

Gode TVSK resultater i NC på Lygna

Mange av kretsens juniorer gjorde sterke prestasjoner under norgescuprennene på Lygna denne helga. Aller best ble Vebjørn Hegdal fra Larvik Ski med seier i normaldistansene både fredag og søndag i M17. I tillegg kapret han andreplassen i lørdagens sprint.

Under søndagens klassisk renn slo Stian Christoffersen (IL Runar) til med en tredje plass i M19-20 og han ble etterfulgt av Aksel Rosenvinge (Oseberg Skilag) på fjerdeplass.

Under lørdagens sprint ble Aksel henvist til sisteplass i finalen etter en kollisjon med påfølgende fall på oppløpet. Også Inger Bonden fra Sande SK er helt i norgestoppen i K19-20 med henholdsvis 5. og 6. plass på fredag og søndag.

Så er det stadig nye løpere som løfter seg opp på et høyere nivå og denne helga har både Kristoffer Liset fra IL Ivrig (en åttende og to 12. plasser i M17) og Sivert Knotten fra Svarstad IL med 6. plass i M18 på søndag vist at de hører med i toppen.
I tillegg til dette har mange flere tatt norgescuppoeng. Dette lover godt for sesongen og for framtida til langrenn i kretsen!

Resultater ligger på http://www.skiforbundet.no/lygna/start--og-resultatlister/


Vebjørn Hegdal fra lørdagens sprint

NIF-EPI02, 02