Hopp til innhold

Hei!
44 langrennsløpere og 10 ledere/trenere/smørere/hjelpere var på juniorsamling på Sognefjellet 20. til 24. juni. Alle kom opp på fredag ettermiddag/kveld og alle var klare for noen flotte dager på Sognefjellet med mye skigåing, masse mengdetrening og mange flotte lange turer.

Allerede fredagkveld var de fleste ute for å løpe seg en tur etter mange og lange timer i bil. Lørdag morgen var alle løperne klare og opplagte for første skiøkt på Sognefjellet. Det var mange som hadde vært her før, men noen var også her for aller første gang. Løypa hadde en lengde på hele 7,5 km i veldig kupert terreng. I løpet av samlinga  ble det totalt 9 økter fordelt på 5 dager.

Været har vært helt ålreit og de melder shortsvær på den 5. Og siste dagen, noe alle har gledet seg til.
Etter noen fantastiske dager på Sognefjellet og Jotunheimen Fjellstue går mot sommerferie og masse mengdetrening.

Tenkst og bilder:Ole Christian Golid

Mvh
Ole Christian Golid

nif-epi04, 04