Hopp til innhold

De fleste andre er vel på denne tida opptatt med å nyte varme sommerdager, men alpinistene vet å nyte sola fra skyfri himmel på breen, og benytter alle muligheter til å få snø under skia.

I pinsehelga var alpinister fra Skarphedin og Skien alpin samlet til treningssamling på Folgefonna sommerskisenter. Samlingen er et ledd i forberedelsene til neste sesong.

Det er viktig med mange dager på ski for å bli en bedre alpinist. Trenere på samlingen var Børt Haffenbrädl og Einar Stangeland. Det var 16 løpere med i alderen 6 til 17 år.  Kjempefine forhold gav svært godt treningsutbytte.

I tillegg ble ettermiddag og kveld benyttet til barmark-aktiviteter og ikke minst til å bli kjent med hverandre. Det er flott å se at det er noen nye løpere som ønsker å satse og at det er foreldre som backer opp. 

NIF-EPI02, 02