Hopp til innhold

GRATULERER Magnus med OL GULL

For et OL Magnus Krog fra Høydalsmo IL har hatt. Fra før har han en bronse, men torsdag toppet de det hele seg med gull på stafetten. Gratulerer også til Magnus Moan, Håvard Klemetsen og Jørgen Graabak som avgjorde stafetten med å spurtslå Tyskland på oppløpet!

Magnus Krog gikk den 3 etappen på torsdagens lagstafett og etter et godt renn i skisporet, kunne Norges ankermann Jørgen Graabakk gå ut i tet på siste etappen. Han spurtslo Tyskland på oppløpet og sikret Norge, Magnus, Høydalsmo og Telemark sitt første OL gull!!

En fantastisk prestasjon av Magnus Krog da han spurtet inn til OL bronse, og Telemark og Vestfold sin første medalje, på forrige onsdags kombinert renn i normalbakken! Debutanten  lå  på 20. plass etter hopprennet, men med en kjempeprestasjon i langrennet sikret han bronse i sitt første OL. Helt fantastisk!!

NIF-EPI01, 01