Hopp til innhold

Fra venstre: Sivert Halvdan Bergan, Gunhild Dustad NSF styret, Joachim Eriksrød (TVSK)

Stipendmottakere Høstmøtet TVSK 2014

Et kjempe fint Høstmøte er gjennomført i regi av Telemark og Vestfold skikrets. Det ble delt ut 11 stipender til unge lovende løpere i kretsen i tillegg til jubileumspokalen 2014.

Kjempe bra at 51 personer fra mange ulike klubber stilte opp på fellesmøtet og grenmøtene i alpint, langrenn og hopp.

Det ble delt ut 11 stipender og Jubileumspokal til en gutt og en jente som har utmerket seg utenfor sporet sist sesong.

Mottakere av stipend TVSK 2014:

 • Telemark Jubileumstipend
  • Torgeir Lid Byggland, Høydalsmo IL
 • TVSK stipend
  • Eivind Romberg Kvaale, Høydalsmo IL
  • Runar Skaug Mathisen, Vinje IL
  • Sivert Halvdan Bergan, Larvik ski
  • Marte Skaug, Stokke IL
  • Joachim Eriksrød, Siljan IL
  • Marthe Skinnes, IL Ivrig
  • Jarle Eikehaug, IF Ørn
  • Kristian Lian, IL Ivrig
  • Helena Søfteland, Skade IL
  • Mathias Haune, Botne IL

NSF jubileumspokal 2014:

 • Sivert Halvdan Bergan, Larvik ski
  Begrunnelse LK - Har vært aktiv løper siden barneårene og har tatt nye skritt sportslig hvert år. En løper som alltid deltar på lokale renn og framstår som et forbilde for løpere i egen klubb. Sivert er eldst av en stor gruppe gode juniorer fra Larvik Ski og har gått foran som ett godt eksempel både i trening og i konkurranser. Sivert har gode plasseringer i NC gjennom flere sesonger, selv om pallplassene mangler. Sivert er en stayer og i forbindelse med NM del II på Gålå, fullfører han med brukket tommel og tar poeng. Også 1995 kullet blant guttene i kretsen har alltid holdt høyt nivå nasjonalt og Sivert er en flott representant for dette kullet. Vi mener derfor at Sivert er en god kandidat til jubileumspokalen.

 • Ingerid Fredriksen, Stokke IL
  Begrunnelse LK - Ingerid har vært aktiv langrennsløper i mange sesonger og har representert Stokke IL hele tiden. Ingerid har vært en god og viktig bidragsyter til miljøet i den store jentegruppa født i 1995 som nå går inn i siste juniorsesong. Ingerid er ikke alltid best blant jentene, men har aldri gitt opp og satser videre mot neste sesong på tross av sykdom i sommer. Vi synes Ingerid er en god representant for et sterkt jentekull som har holdt sammen på renn og samlinger gjennom mange år og som nå har utøvere helt på landslagsnivå.

NIF-EPI02, 02