Hopp til innhold

Høydalsmo markerte seg i senior-NM

Under søndagens stafett i senior NM var brødrene Ånund og Torgeir Lid Byggland og Eivind Romberg Kvaale med å satte preg på stafetten. 12. plassen er den beste plasseringen på lenge for et lag fra skikretsen.

Spesielt imponerte Torgeir som er andreårs junior med sin andreetappe der han gikk ut med tetgruppa. Når vi legger til at plasseringen nok kunne vært enda bedre er dette en flott prestasjon. Eivind fikk igjen føling med hjerteflimmer og på vei ut på andrerunden mått han stoppe over et halvt minutt. En plass blant de 7 beste hadde nok vært innen rekkevidde.

For øvrig gjorde Eivind en flott pretasjon i forbindelse med fredagens sprint og var beste junior med sin 15. plass etter 3. plass i kvartfinalen. Lagkamerat Ånund hadde store forhåpninger til sprinten men måtte dessverre se seg slått ut i semifinalen og ble dermed nr. 11.

Ellers gikk Inger Bonden fra Sande SK og Eirik Mysen fra Oseberg Skilag gode løp i lørdagens skiathlon med henholdsvis 23. plass og 28. plass.

NIF-EPI02, 02