Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Invitasjon trener I kurs langrenn

Telemark og Vestfold skikrets inviterer til trener 1 kurs i Skien, høsten 2018. Alle som ønsker å ta trenerkurs kan melde seg på. Mer info og kursdatoer kommer snart!

Sonemøte SUM- Nordre Vestfold

Telemark og Vestfold skikrets inviterer skigruppene i kretsen til sonemøter høsten 2018. Førstkommende møte vil bli arrangert i Svarstad torsdag 13.september, for klubber i Nordre Vestfold. Omliggende klubber er også velkomne. Videre blir det satt opp egne sonemøter i Porsgrunn og Notodden høsten 2018, mer info om disse kommer etterhvert.

Vellykket fagdag langrenn

Torsdag 6. september ble den første fagdagen langrenn arrangert på Konnerud i det spennende samarbeidsprosjektet mellom Olympiatoppen Sørøst og skikretsene i Buskerud og Telemark/Vestfold.

FIS-liste langrenn 2018-2019

Det er tid for innmelding av løpere til FIS-lista langrenn for kommende sesong. Sjekk lista for din klubb, og meld inn endringer innen 20. september.

Stipend 2018

Telemark og Vestfold skikrets lyser ut stipend for 2018. Utdelingen av stipend vil skje på kretsen sitt høstmøte i november. Mer info om stipendene finner du under.

se flere nyheter
NIF-EPI03, 03
NTB scanpix