Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Miljøsamling med trøkk

I helgen gjennomførte Telemark og Vestfold skikrets miljøsamling i Skien Fritidspark. 52 barn og unge i alderen 10-15 år fra kretsens grener, var samlet til en helg med mye aktivitet og sosialt samvær.

Byttehelgen 2019

Vi vet at familier tar barna ut av idrett fordi det er for dyrt. Sånn skal det ikke være. Derfor håper vi at klubben blir med i november når hundrevis av idrettsklubber over hele landet og SpareBank 1 igjen arrangerer Byttehelg der det kjøpes og selges brukt skiutstyr.

Klubbutvikling

Skiforbundet og skikretsene har flere temakvelder som kan gi faglig påfyll og inspirasjon. Hva med å samle trenerne i klubben for å ha en dialog om hvordan klubbens verdier skal etterleves i praksis? Eller arrangere en åpen kveld med fokus på utstyr og økonomi?

Nytt rulleskianlegg i Stokke

Den nye rulleskiløypa er en naturlig utvidelse av allerede eksisterende anlegg i Storås. 3,2 km asfaltert løype på ski-NM-arenaen i 2010 ble offisielt åpnet i helga.

Løypeseminar 2019

Nå kan du melde deg på årets løypeseminar 11.-13. november på Beitostølen.

Åpen miljøsamling para

Skikretsene på Innlandet inviterer til dagsamling for dere med syns- og/eller bevegelseshemming lørdag 28. september 2019.

se flere nyheter
NIF-EPI01, 01