Hopp til innhold

Hovedlandsrennet 2020- Nybygda 21.-23.februar

Hovedlandsrennet 15-16 år, 21.-23.februar

ngør/sted Nybygda
Arrangementets hjemmeside

 https://www.skiforbundet.no/hl2020/

Invitasjon

Hovedledere Telemark og Vestfold Skikrets

 Anita Kjærås Moland, anita@molandgjerde.no,

tlf 922 50 542

Påmelding  Påmelding til individuelle renn må gjøres av den enkelte. Frist for påmelding 13.februar. 
Smøreboder

Kretsen bestiller smøreboder, men har ingen smøreopplegg under HL. Klubbene står selv for smøring. 

Lagleder Anita Moland, anita@molandgjerde.no, tlf:

922 50 542

Stafettlag

Kretsen melder på stafettlag.

Stafett Gutter – 4 x 5 km (KKFF)
Stafett Jenter – 4 x 3,75 km (KKFF)

Uttakskomite: Anita Moland, Andre Horgen og Jan Kjetil Skaug

Uttaksrenn klassiske etapper stafett HL:
- Fredagens HL etappe klassisk

Uttaksrenn skøyteetapper stafett HL:
-
TV-Cup Andebu, 09.02.20

Det vil også bli nytta skjønn ut frå prestasjonar gjennom året.

4 første lag blir satt, resten trekkes- jenter 3 første

 

Smøring  Ingen smøreopplegg fra krets. Klubbene har selv ansvar for smøring.
Sekundering  Terje Bakke
Infomøte  Infomøte blir satt opp torsdag kveld- info kommer på f.b siden vår
Offisielle treningstider  

Program

 https://www.skiforbundet.no/hl2020/program/
Annen info  Infoskriv sendt påmeldte 30.okt

Overnatting

 
Hotell  Vikingskipet Hamar Vandrerhjem
Priser
 To(tre)sengsrom inkl. frokost: 980,-  

 Dobbelt rom inkl. frokost: 1080,-

 
 Leilighet for 4 personer inkl frokost: 1735 ,-  
   

Nistepakke og kveldsmat kr 50,- per måltid

Middag  180,- 

 

Påmeldingsfrist

Påmeldingen er bindene fra 10.januar, avmelding etter dette må beregns å bli fakturert. Evnt må egen reiseforsikring benyttes.

Påmelding  Frist for påmelding var 10.sept. Påmelding per sep 2019.
Annen informasjon

Kretsen har booket overnatting fra torsdag 20.- søndag 23. februar. Ved ankomst/avreise på annet tidspunkt, må det gis beskjed til kretsen innen 10.nov. 

Frokost:
Fredag: 06- 09
Lørdag og søndag: 06-10
(skulle det være behov for tidligere frokost i helgen- gi beskjed til kretsen)

Middag: 19.00-21.00
Kveldsmat: 21.30-22.30
Ved middag og kveldsmat: gi beskjed i respesjon

 Følg med på kretsens f.b side her

 

NIF-EPI03, 03