Hopp til innhold

Støtteapparatet klart for en ny dag

Det er en ny dag på Junior NM i Steinkjer. Vi har vært ute og intervjuet noen av de som arbeider for at dette arrangementet skal gå rundt.

I smøreboden går det unna. Alle skal ha prima ski og smørerne jobber på timevis for å få optimale ski. En av disse er Per-Ivar Dokset fra Kjelsås, Oslo. Vi har også hørt med to frivillige på arrangementet: Mari Ann Landsem Melhus og Kari Trøan Aune.

Hvordan har du forberedt deg til i dag?


Per-Ivar

Vi i teamet har hatt et planleggingsmøte der vi diskuterte hva vi skal gjøre i dag, også har jeg 3 års erfaring som skismører i grunn.

Mari Ann
Jeg har kledd meg godt til det kalde været og måtte opp tidlig i morges for å bli «briefet» om dagens gjøremål. Jeg har som ansvar å sørge for at utøvere får av og på vester og brikker, så det blir mye venting, men det er alltids noen å prate med.

Kari
Jeg jobbet fra 7-7 i går med forpleining og arbeid i kiosk, så vi vet hva vi skal gjøre. Med 2 kiosker og mange som skal ha mat, blir det nok å gjøre.

Hva gleder du deg mest til i dag?

Per-Ivar
Jeg har mest konsentrert meg om å lage gode ski til laget, så jeg gleder meg til å se om løperne gjør det bra og det tror jeg de gjør.

Mari Ann
Jeg gleder meg til å se hvordan det går, men også til å snakke med folk og å ha det trivelig.

 

Kari
Jeg er glad for å se at det er oppholdsvær og bra løyper. Ettersom jeg har vært med å arrangert i flere år og siden arrangementet i fjor måtte avlyses på grunn av dårlige forhold, er jeg glad for å se gode forhold i år.

Av: Fredrik Dahl, Ane Volan Hatling