Hopp til innhold

Gode venninner og topp stemning på jentecamp!

Utleira IL arrangerte jentecamp for tredje år på rad

Utleira IL Ski/friidrett inviterte helgen 19.-20. august til jentecamp for ungdom 13-16 år. Nesten 50 jenter fra 18 klubber i hele Sør-Trøndelag deltok.

Utleira IL Ski/friidrett inviterte helgen 19.-20. august til jentecamp for ungdom 13-16 år. Nesten 50 jenter fra 18 klubber i hele Sør-Trøndelag deltok. Til tross for ufyselige værforhold under deler av helga, så viste jentene flott innsats under mottoet «for tøffe jenter - av tøffe jenter».

De to dagene ble fylt med artige og sosiale øvelser, muligheter til å treffe nye og gamle venner, samt god mat. Det var mye moro med både styrke, koordinasjon, samarbeid, sykling og tabata. Søndag fikk gjengen bryne seg på løping i de blaute myrene i Estenstadmarka. Før lunsj på lørdag kom det en overraskelse. Tiril Udnes Weng fra Norge U23 (rekruttlandslaget) stakk innom jentecampen til glede og inspirasjon for alle. Hun ble med på flere av øvelsene, og avslørte blant annet et hittil ukjent talent i legobygging etter hukommelse.

Utleira IL Ski retter en stor takk til alle som bidro til å gjøre jentecampen til fin opplevelse for både deltagere og arrangører. 12 spreke Utleira-damer og juniorutøvere sto for treningsøkter og servering gjennom 2 hele dager. I tillegg bidro flere til arrangementet gjennom planlegging, rigging, transport osv. Det aller viktigste var likevel det gode humøret og innsatsen som deltagerne bidro med.

Utleira IL Ski/friidrett gleder seg allerede til ny jentecamp i 2018!


Tiril Udnes Weng (Norge U23) sammen med noen av arrangørene fra Utleira

NIF-EPI02, 02
Lars O. Berge