Hopp til innhold

Gratis rulleskikurs 19.august

I forbindelse med Grilstad sitt 60-års jubileum og Toppidrettsveka 2017 inviterer Grilstad til gratis rulleskikurs for utøvere i alderen 12-16 år sammen med Norges Skiforbund/Sprintlandslaget.

Jenter og gutter mellom 12-16 år er hjertelig velkommen til rulleskikurs på torget. Norges Skiforbund stiller med sitt trener-/støtteapparat. I tillegg vil det være mulighet for å få nyttige tips, bilder og autografer fra Johannes Høsflot Klæbo og de andre utøverne på Sprintlandslaget. Og, ikke minst få muligheten til å teste ut konkurranseløypene midt på torget! 

Invitasjon

Påmelding

Navn, klubb, telefonnummer/e-post, forsikringsnummer NIF og alder sendes til: sindre.tanum@grilstad.no innen 3.august 2017. Fullstendig påmeldingsliste vil distribueres til aktuelle klubber før 10. august. Da vil det også komme nærmere informasjon.

NIF-EPI01, 01
Lars O. Berge