Hopp til innhold

Stor produksjon i Granåsen

Trondheim Bydrift gjør en kjempejobb med snøproduksjonen i Granåsen. Mens arbeidet foregår vil områder og traseer være stengt for alle brukere.

Det er blitt produsert store mengder med snø i Granåsen de siste dagene. Snøkanonene går fortsatt, noe som innebærer at enkelte områder og traseer er stengt. Snøproduksjon er forbundet med fare pga høyt vann- og lufttrykk. Områdene er skiltet adgang forbudt, og for å ivareta deres sikkerhet og for å sikre effektiv produksjon og utdosing ber vi om at dette respekteres.

Trondheim Bydrift har en egen side på Facebook som heter "Løypekjøring Granåsen og Nedre Bymarka". Her vil dere alltid finne oppdatert informasjon og løypekart som viser hvilke områder som er stengt til enhver tid.

Løypekjøring Granåsen og Nedre Bymarka

 

nif-epi04, 04
Morten V. Eriksen