Hopp til innhold

Invitasjon til trener 1 kurs

Sør-Trøndelag skikrets inviterer til trener 1 kurs i langrenn og alpint

Sør-Trøndelag skikrets inviterer til trener 1 kurs i langrenn og alpint med oppstart helgen 18.-19.november 2017. Trener 1 kurset er på 45 timer á 45 min, inkludert e-læring, og vil gå over to helger. En del av trenerkurset er likt for alle grener og vi vil derfor samle både deltakere i langrenn og alpint helgen 18.-19.november.

Sted: Granåsen 
Når:  Lørdag 18.november kl.10.00-16.00
           Søndag 19.november kl.10.00-15.00

Kurshelg to vil være grenspesifikk. For langrenn er tentativ dato 02.-03.desember, men det tas en beslutning med påmeldte deltakere første kurshelg. For alpint blir dette avklart internt med kursholder. 

Christine Dahl vil holde fellesmodulene og den spesifikke langrennsdelen, mens Eirik Sem vil holde den spesifikke alpindelen. Mer informasjon vil bli sendt ut fra den respektive kurslærer til alle påmeldte etter at fristen er ute.

I tillegg til kurset i Trondheim blir det arrangert trener 1 kurs i langrenn i Surnadal og på Berkåk.

  • Surnadal/Rindal blir holdt 4/5 november
  • Sted blir Surnadal
  • Info/påmelding gjøres til Ingebjørg Sande eller Frode Hågen Raaen.

Les mer om kurset på Berkåk.

Ønsker du å vite mer om innholdet i trener 1 kurset? 

Trener 1 langrenn Trener 1 alpint

13 timer er forbehold e-læring som skal gjennomføres før kursstart. Her logger du deg inn med samme brukernavn og passord som du har i MinIdrett. Etter fullført e-læring får du lastet ned en diplom som du skal vise frem til kurslærer. Alle de 5 e-læringsmodulene må bestås for å få godkjent kurs, og disse kan du gjennomføre allerede nå.
Til e-læringsmodulene

Pris og påmelding

Pris pr kursdeltaker er kr 1500,- og påmeldingen er økonomisk bindende.

Påmeldingsfrist: 10. november

Påmelding

NIF-EPI02, 02
Foto: Hanna Johre / NTB