Hopp til innhold

Status vedrørende Midtnorsk mesterskap i langrenn 4. og 5. februar på Inderøy

Høye temperaturer kombinert med vind og mye nedbør har tæret voldsomt på snøen.

Inderøy ski har produsert snø, men det er i dag for lite snø på Petter Northug stadion til at arrangementet kan gjennomføres. Jury med TD Arild Lægran hadde et møte i går og konklusjonen er følgende: Det meldes kuldegrader om nettene fremover og det vil bli gjort forsøk på å produsere nok snø slik at mesterskapet kan gjennomføres som planlagt. Det er nødvendig med et par netter med kuldegrader for å produsere den snømengden som mangler. Det vil bli gjort en ny vurdering i løpet av helga. Det må sannsynligvis foretas noen justeringer på løypetrasé.

Alternativt vil mesterskapet bli flyttet til arena på Henningvola (Steinkjer kommune). Anlegget på Henningvola ligger ca. 30 km fra Petter Northug stadion.

 

Rennleder Per Grande 

 

Jury består av: TD Arild Lægran (Nord Trøndelag skikrets), Bjørn Bakkhaug (løypesjef) og Per Grande (rennleder)

 

nif-epi04, 04
Lars O. Berge