Hopp til innhold

NM Del 2

Her finner du info fra kretsen om NM del 2

Hovedleder under arrangementet er Erik Andresen erik.andresen@skiforbundet.no tlf 918 24 644

 

Smøreboder er bestilt og tilgjengelig for alle i Sør-Trøndelag skikrets. Vi ber om at man ikke opptar mer plass enn nødvendig og at skiposer etc ikke oppbevares i smøreboden. Vi ber også om at utøverne ikke bruker dette som oppholdsrom.

 

Vi organiserer sekunderingsposter fredag og lørdag

 

Det organiseres også drikkeposter på lørdag.

 

Fullstendig informasjon om arrangementet finner du på arrangørens hjemmeside http://www.beitoworldcup.com/ . Her blir det også lagt ut informasjon/presentasjon fra onsdagens og fredagens lagledermøter. For de som ønsker det er det anledning til å delta på lagledermøtet.

Eventiuell annen informasjon underveis vil bli kommunisert via hjemmeside og Facebook.

NIF-EPI01, 01