Hopp til innhold

Utleira IL arrangerte jentecamp - Topp innsats og storfint besøk

Utleira IL Ski inviterte helgen 22.-23. august til jentecamp for ungdom 13-16 år. Nesten 40 jenter fra 13 klubber i Sør-Trøndelag deltok på campen, som gikk i flott vær under mottoet «for tøffe jenter - av tøffe jenter».

To dager ble fylt med artige treningsøkter, muligheter til å treffe nye og gamle venner, samt god mat. Spenst, hurtighet, terrengsykling, bading og turer i myra ble gjennomført med flott innsats. Det hele toppet seg da skilandslaget, med Therese Johaug og Heidi Weng i spissen, var heldige (!) og fikk lov til å møte campdeltakerne. Lørdag kveld var det pizzaservering, og campen fikk ekstra fint besøk da landslagssjef Egil Kristiansen tok turen innom Utleira og holdt motivasjonsseminar for unge skiløpere og (fremdeles unge) trenere.

Utleira IL Ski retter en stor takk til alle som bidro til å gjøre jentecampen til en suksess. 9 spreke Utleira-damer sto for treningsøktene gjennom 2 hele dager.  Totalt bidro rundt 20 personer til arrangementet, med servering, planlegging, rigging, transport, fotografering og mere til. ASKO bidro med sponsing av mat. Dette viser det gode miljøet og pågangsmotet i Utleira IL Ski. Alle som ble spurt om å bidra svarte ja.

Utleira IL Ski ser allerede frem mot neste år.

NIF-EPI02, 02