Hopp til innhold

Årets Idrettsregistrering

Årets Idrettsregistrering går mot slutten!

Fristen for årets Idrettsregistrering er satt til 31.01.2015 og det nærmer seg med stormskritt. Noen av dere har allerede vært inne å registrert men mange mangler fortsatt. Se link til Norges Idrettsforbunds info-side om idrettsregistreringen. Dersom du behøver hjelp for å komme deg igjennom registreringen kan du kontakte NIF-IT support tlf 03615 eller ringe undertegnede (mandag og torsdag 0800-1400) på tlf 72844970.

 

NB!!

ALLE skal telles og registreres. Både barn (poengrenn og skileik-deltagere) og voksne (dugnadsgjengen), de som deltar aktivt under arrangement i regi av din klubb, de som kun går turrenn etc. Dersom dere har tilbud om familiemedlemsskap skal alle (også de under skolepliktig alder som går poengrenn) telles og registreres!

NIF-EPI01, 01