Hopp til innhold

Nytt Trener l kurs i alpint

Sør og Nord-Trøndelag skikrets inviterer til Trener 1 kurs i alpint

Det er utviklet en ny trenerutdannings-modell. Du kan lese mere om den nye trenerløypa HER.

Alpint i Sør-Trøndelag har satt opp nytt kurs etter den nye trenerløypa. Kurset går over to helger, 08-09.11 (teorihelg) og 15-16.11.2015 (i Funäsdalen under kretssamlingen der). Kurset blir ledet av Atle Rolstadaas som har lang erfaring som aktiv utøver og trening samt har bred erfaring i gjennomføring av trenerkurs.

I tillegg til de to avsatte helgene er det et element av nettbasert læring, som deltagerne gjennomfører på egen hånd.

 

Ei beskrivelse av trener 1 kurset er: Trener 1 er første nivå i TRENERLØYPA. Fokus er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er tilgjengelig for alle som ønsker å starte en trenerutdanning. Målgruppe er nybegynnere på barne-, ungdom og voksennivå. På Trener 1 legges en plattform for trenerens basiskunnskaper og utøvernes basisferdigheter. Med bakgrunn i plattformstenkingen er kompetansekravene mer detaljerte på Trener 1 enn på de andre nivåene, men flere emner er ikke tidskrevende.

Kurset krever ingen forkunnskaper, annet enn at du kan å stå på ski.

Kursavgift: kr 0,- (dekkes av AK i Nord og Sør Trøndelag skikrets). Reise, overnatting og heiskort  dekkes av deltagerne.

De som har spørsmål retter disse til undertegnede på 91347432.

Påmelding innen 01.10.14 til bjorn.hembre@salmar.no

NIF-EPI03, 03