Hopp til innhold

Sør-Trøndelag skikrets informerer om NM jr i Mo I Rana

Overnatting og annen viktig info

Skikretsens ledere under NM jr i Mo I Rana er Frank Brevik og Olav Kregnes

OVERNATTING JR.NM MO I RANA

Når NM junior ble tildelt Mo i Rana gjorde skikretsen henvendelser til overnattingsstedene i området. Vi opplevde at det meste allerede var bortbestilt og gjorde derfor en henvendelse til arrangøren med vår utfordring, overnatting for 150 mennesker.

Vi ble da koblet på eierne av en nedlagt Sivilforsvarsleir, Bjerka leir, 35 minutter unna Mo i Rana. Det ble opplyst at leiren kunne gjenåpnes og ta i mot opptil 250 personer. Det passet fint i og med at Buskerud var ute i samme uføret som oss og manglet 100 plasser.
Vi trodde da at alt var greit helt til vi fikk et kontraktsforslag i høst som var helt uakseptabelt både hva gjaldt priser og betingelser.
For å gjøre en lang historie kort, etter veldig mange mailer og telefoner samt et fysisk besøk i Mo i Rana og Bjerka leir sammen med en representant fra NSF  så måtte vi til slutt konstatere at vi ikke ble enige om hverken pris eller betingelser og sette strek for videre dialog.
Buskerud og vi stod da uten overnatting, samtidig som at alle overnattingssteder i området var fullbooket!
Arrangøren har prøvd å være behjelpelig men så lenge det ikke er tilgjengelige plasser i området sliter de også med dette.

For i det hele tatt å få til forsvarlig overnatting til overkommelige priser har vi endt opp med følgende

Arrangør har skaffet en del privatboliger som er tilgjengelig for oss. Henvendelse om dette gjøres til wenche.hjelmseth@statskog.no

Vi har forhåndsreservert plasser (ca 50 rom) på Fru Haugans hotell i Mosjøen i perioden 12.03-16.03.2014. (1 time og 15 minutter unna Mo i Rana). Kontaktopplysninger er følgende:
mail: res@fruhaugans.no og tlf.nr er 75114100, oppgi booking-referanse NM jr Ski. Fristen for bestilling er satt til 21.02.2014
Priser:
Kr 800,- for enkeltrom pr natt
Kr 1.000,- for dobbeltrom pr natt
Kr 1.200,- for trippelrom pr natt
Alle priser er inkl. frokost. Hotellet tilbyr også matpakke-smøring kr 60,- og middagsbuffet kr 175,-.
(Buskerud har endt opp med alle sine i Mosjøen).
Hvis behov vurderer vi å sette opp buss mellom Mosjøen og Mo I Rana

Vær vennlig å ta kontakt med disse mulighetene hurtigst mulig, spesielt arrangørens tilbud om privathus (her er det flere som står i kø)

Med vennlig hilsen

Sør-Trøndelag skikrets

NIF-EPI02, 02