Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Junior NM langrenn

Junior NM i langrenn går av stabelen på Beitostølen 13.-15. mars 2020. Informasjon om skikrinsen sitt fellesopplegg er oppdatert 17.01.2020.

Gull og sølv i Veteran-OL

Hopparar frå Sogn og Fjordane Skikrins sikra seg både gull og sølv i OL for veteranar i Innsbruck denne veka.

SSF KM Sprint

Laurdag 25. januar inviterer ÅTIL og IL Jotun til SSF KM Sprint i klassisk ved Seimsåsen Aktivitetssenter.

SSF Cup Klepparennet 2020

Laurdag 18. januar inviterer Syril IL til SSF Cup Klepparennet 2020. Rennet vert avvikla ved Sogndal Skisenter, Hodlekve, grunna rådande løypeforhold ved Kleppa Skisenter. Informasjon er oppdatert 15.01.2020.

Se Equinor Norgescup direkte

Norges Skiforbund sender helgas Equinor Norgescup for seniorer i langrenn fra Lygna direkte på web-tv fredag, lørdag og søndag.

Korte kurs i klubb

Ynskjer di skigruppe eit kurs gjennomført på ein kveld for å skape enno betre skiaktivitet?

SPV Alpinsamling Hodlekve

Søndag 19. januar inviterer Førde IL i samarbeid med Sogndal IL til SPV Alpinsamling i Sogndal Skisenter, Hodlekve. Samlinga er open for alle aldersklassar.

Siger og pallplass i telemark

Sara Felde Liljedal (Syril IL) vann sprinten i norgescup i telemark i helga, medan Andrea Fiskaa Haugen (Luster Telemarkklubb) fekk to pallplassar.

På pallen i USA

Åge Solheim køyrde i helga inn til tre pallplassar i universitetsrenn i Aspen/Highlands i USA.

ECO-cup Oslo

Kommande helg deltek alpinistar frå Sogn og Fjordane Skikrins på ECO-cup i Oslo for U14-U16.

Sogn og Fjordane-leikane

Laurdag 1. februar 2020 er det klart for Sogn og Fjordane-leikane i Sogndal Skisenter - Hodlekve, eit arrangement på tvers av alle greinene i Sogn og Fjordane Skikrins.

Aktivitetsdag Langeland

Laurdag 14. mars inviterer Sogn og Fjordane Skikrins til aktivitetsdag for personar med utviklingshemming ved Langeland Skisenter.

Sesongens tredje seier til Sivert

KVITFJELL: – Det smaker alltid godt med en seier, sier Sivert Hole som fikk dele pallen med Tor-Kjetil Alstad og Erik Kvernberg fra samme fylke.

Kvalik. renn Voss

25.-26. januar er det klart for felles kvalik. renn i alpint med Hordaland Skikrets på Voss. Informasjon er oppdatert 13.01.2020.

Hovudlandsrenn langrenn

Hovudlandsrennet i langrenn går av stabelen i Nybygda, Brummundal, i perioden 21.-23. februar. Informasjon om skikrinsen sitt fellesopplegg er oppdatert 13.01.2020.

Norgescup junior Lygna

I helga var mange av langrennsløparane i Sogn og Fjordane Skikrins i aksjon under Norgescup for junior på Lygna. Sjå alle lokale resultat.

SPV fartssamling på Ål

Torsdag til søndag var ein stor tropp frå Sogn og Fjordane Skikrins samla på Ål for SPV fartssamling og super-G renn.

6. plass i Ungdoms-OL

Trym Dalset Lødøen debuterte internasjonalt med ein imponerande 6. plass i Ungdoms-OL i randonee fredag.

Smørevettregler og fluortiltak

Norges Skiforbund innfører fluorforbud for alle klasser i alle NSFs grener til og med aldersgruppe 16 år, samt smørevettregler og HMS tiltak.

Praktisk fagøkt på ski

Bli med på praktisk fagøkt på ski i februar i Nordfjord, Sunnfjord eller Sogn. Grunna utfordrande snøforhold er planlagte kurs i januar utsett til februar.

Følg Ungdoms-OL på nett

Torsdag opnar tidenes tredje Ungdoms-OL i Lausanne. Følg Sindre Myklebust (Sogndal IL), Trym Dalset Lødøen (Haugen IL) og Hjalmar Michelsen (Syril IL) live på Olympic Channel.

Kombilekene 2020

NSF kombinert og Tolga IL inviterer til Kombilekene 24.-26. januar 2020. Et av årets høydepunkt i kombinert.

SPV fartssamling Ål

9.-12. januar er det klart for SPV fartssamling på Ål og felles kvalifiseringsrenn med Hordaland Skikrets til Hovudlandsrenn og Telenorleikane 2020. Informasjon er oppdatert 07.01.2020.

Resultat SSF Cup Ullsrennet

I helga gjekk SSF Cup Ullsrennet og Ullsrennet Sprint av stabelen på Ullsheim med Markane IL som arrangør. Resultatservice.

SSF Cup Ullsrennet 2020

Både SSF Cup Ullsrennet laurdag 4. januar og Ullsrennet Sprint søndag 5. januar vert avvikla som planlagt. Informasjon er oppdatert 04.01.2020 kl. 17.30.

Jentesamling Langrenn

Jentesamlinga på Ullsheim 4.-5. januar vert gjennomført som planlagt. Informasjon er oppdatert 03.01.2020.

Syril-løpar til Ungdoms-OL

Syril-løpar Hjalmar Michelsen er tatt ut til Ungdoms-OL i Lausanne i januar, der han skal representere Danmark i langrenn.

Sparebanken Vest stipend

I Sogn og Fjordane Skikrins sin samarbeidsavtale med Sparebanken Vest er det lagt til rette for å søke på utøvarstipend for utøvarar innan alpint frå Sogn og Fjordane.

Norgescup Junior Lygna

10.-12. januar 2020 er det klart for sesongens første Norgescup for junior på Lygna. Informasjon om skikrinsen sitt fellesopplegg er oppdatert 11.12.2019.

Utstyrsmidler for 2019

Det er mange som etterlyser utlysning av utstyrsmidler da dette tidligere har vært publisert tidlig høst.

Husk smørevettreglene!

På Vårmøtet til NSF Langrenn i mai 2017 ble det vedtatt regler for opphold og bruk av smørefasiliteter ved NSF arrangement.

Norgescup Junior Holmenkollen

14.-16. februar 2020 er det klart for Norgescup i langrenn for junior i Holmenkollen. Informasjon om skikrinsen sitt fellesopplegg er oppdatert 18.12.2019.

Terminliste Hopp/ Kombinert

Terminliste Hopp og Kombinert 2019-2020 vart endeleg vedteken av hopp- og kombinertkomiteen 04.12.2019 etter innspel frå Haustmøtet 2019.

Postadresse: Sogn og Fjordane Skikrins, Postboks 221, 6802 Førde Besøksadresse: Firdaveien 6, Førde
NIF-EPI02, 02
André Marton Pedersen