Hopp til innhold

Anleggsbefaring Hodlekve

Sogndal IL Alpin for besøk av Atle Skårdal fredag 17. juni. Atle er ansatt i anleggsavdelinga til Skiforbundet og skal på befaring i Sogndal Skisenter - Hodlekve, for å bistå med sin kompetanse til å utvikle alpintraseen. Dette er Atle sitt første offisielle anleggsoppdrag for Skiforbundet.

Det er utruleg kjekt for Sogndal Alpin at Atle Skårdal legg sitt første offentlege oppdrag til Sogndal. Sogndal IL har eit mål om å bli arrangør av nasjonale og internasjonale skirenn, og set stor pris på at Atle tek turen til Sogndal for å bidra med sin kompetanse for å auke anleggsutviklinga. 

Atle Skårdal er tidlegare alpinist på internasjonalt nivå, med fartsdisiplinane, uftor og Super-G, som sin spesialitet. Han tok 2 VM gull, 1 VM sølv, og totalt 7 verdenscupsigerar i løpet av karrieren. 

NIF-EPI03, 03