Hopp til innhold

Dobbel siger i Hovedlannsrennet 2021

Torje Seljeset, Hornindal IL, vann både kombinertrennet fredag og hopprennet laurdag, under helgas hovedlannsrenn i Midtsulia i Oslo.

Torje imponerte stort under Hovedlannsrennet 2021 som vart flytta frå vinteren pga. Covid-19. 

På grunn av dårleg vær fredag føremiddag vart kombinertrennet gjennomført med rulleskirenn først og hopprenn på kvelden. Dette gjorde Torje ingenting, han vann begge renna og tok dermed sigeren i kombinert for G16. Under laurdagens hopprenn var Torje nr. 2 etter første omgang, men etter å hoppa rennets lengste hopp på 64 meter i andre omgang gjekk Torje forbi og vann hoppkonkurransen for G16 år i K60 bakken. 

Torje har hatt ein god start på sesongen da han óg tok ny bakkerekord i Gjerpenkollen forrige helg. 

NIF-EPI02, 02
NTB