Hopp til innhold

Harpefossen Skisenter.

Utsett! Bilhuset Førde KM SL og SSL Harpefossen

Førde Bilhuset KM SL og SSL kan dessverre ikkje avviklast laurdag 20. mars i Harpefossen Skisenter med bakgrunn i den siste utviklinga i smittesituasjonen i kommunen og tilråding frå lokale helsemyndigheiter. Informasjon er oppdatert 19.03.2021, kl. 11.20.

Oppdatering pr. 19.03.2021, kl. 11.20:
Førde Bilhuset KM SL og SSL kan ikkje avviklast laurdag 20. mars i Harpefossen Skisenter med bakgrunn i den siste utviklinga i smittesituasjonen i Stad kommune, der alle lag og organisasjonar vert oppmoda om å avlyse eller utsette alle arrangement, treningar og andre fritidsaktivitetar der ein samlar folk i grupper. Haugen IL er i dialog med skisenteret for å sjå på moglegheitene til å avvikle renn neste laurdag 27. mars.

Skikrinsen har jobba med alternativ arrangør for renn søndag 21. mars, men dette får ein dessverre ikkje til med bakgrunn i tilråding frå lokale helsemyndigheiter eller tilgjengelege arrangørstab. 

Informasjon om renn neste helg vert oppdatert på skikrinsen sine nettsider.

TERMINLISTE ALPINT 2020-2021

NIF-EPI02, 02
NTB