Hopp til innhold

Ein av Noregs største hopptalent

Johannes Årdal (Jølster IL) er kåra til Noregs sjette største hopptalent.

Kåringa er gjort av dagbladet og vart publisert forrige onsdag 20. oktober. Journalisten trekk spesielt fram Johannes sin nysgjerrigheit og treningsvilje som to avgjerande faktorar for det han har fått til så langt. Vidare blir det peika på at han må oppretthalde sin gode entusiasme i åra framover for å kunne nå toppen. 

Johannes er 16 år, men skal til helga konkurrera mot dei beste i landet i NM Normalbakke i Midtstuen. Dette er tredje(!) gong Johannes deltek i NM senior trass ung alder. Anders Fannemel (Hornindal IL) skal og hoppe NM i Midtstuen. 

NM Program: 

Fredag 29. oktober: 
19.30 Prolog kvinner, deretter Kvalifisering Menn 

Lørdag 30 oktober (direktesending NRK1 fra kl. 16.45): 
17:00 1.omgang Kvinner
17:12  1.omgang Menn
18:05 Finaleomgang Kvinner (snudd liste)
18:20 Finaleomgang Menn (snudd liste med de 30 beste fra 1. omg) 

NIF-EPI03, 03
Daniel Nordby