Hopp til innhold

Nytt renn i Hodlekve

Laurdag 18. januar er det duka for nok eit alpinarrangement i Hodlekve.

Innbyding og informasjon om påmelding.

Informasjon frå arrangøren;

Det er fortsatt greie konkurransetilhøve i Hodlekve, men løypa kan verte noko kortare enn det som er vanleg. Dei marginale snøforholda gjer til at målområdet vert flytta eit stykke oppover i anlegget. Difor må føresette og andre interesserte ta med ski til arrangementet. I allefall dersom ein ynskjer å følgje med på utøvarane.

For deltakarar i U8 blir det lagt til rette ei kortare løype i hovudløypa (den lettaste delen), men dersom det er unge utøvarar som ikkje vil ta den store heisen blir det lagt til rette for ei løype i barneheisen. Melding om kva løype ei vel gjev ein ved henting av startnummer.

Postadresse: Sogn og Fjordane Skikrins, Postboks 221, 6802 Førde Besøksadresse: Firdaveien 6, Førde
NIF-EPI02, 02