Hopp til innhold

Langrenn Sogn og Fjordane

Aktuelt

Trenarkurs langrenn

22.-29. juni 2018 inviterar Sogn og Fjordane Skikrins/ Norges Skiforbund til Trenar 1 og 2 kurs i langrenn på Sognefjellet.

Vårmøtet 2018

Måndag 14. mai er det duka for Sogn og Fjordane Skikrins sitt Vårmøte i alpint, langrenn og hopp- og kombinert. Møtet vert avvikla på Skei ved Thon Jølster Hotel.

Samordna rapportering 2018

Frist for rapportering av medlemsopplysningar er 30. april 2018. For skigruppene gjeld dette rapportering av aktive medlemar. Her finn ein nyttig informasjon i samband med arbeidet.

Rypeskarrennet 2018

Årets Rypeskarrenn vart arrangert i strålande påskesol på Utvikfjellet påskeafta. Bodil Ryste og Jon Rolf Skamo Hope var raskaste dame og herre. Resultatservice.

Bjønnarennet 2018

I strålande påskevær gjekk det 51. Bjønnarennet av stabelen skjærtorsdag. Mats Bjørnar Leirdal og Kristin Austgulen Fosnæs gjekk av med sigeren i herre- og dameklassen.

Holmøyskarrennet

André Haugsbø og Emilie Flo Stavik var raskaste mann og kvinne under årets versjon av Holmøyskarrennet. Resultatservice.

Hafslovatnet Rundt

Bertine Thorsnes Lefdal og Mats Bjørnar Leirdal, begge IL Bjørn, var best dame og herre under Hafslovatnet Rundt på Heggmyrane palmesøndag. Resultatservice.

se flere nyheter Vis alle nyheter
Postadresse: Sogn og Fjordane Skikrins, Postboks 221, 6802 Førde Besøksadresse: Firdaveien 6, Førde
NIF-EPI03, 03