Hopp til innhold

Langrenn Sogn og Fjordane

Aktuelt

Enivest Skiskule 2022

Førde IL Langrenn og Gjøran Tefre i samarbeid med Sogn og Fjordane Skikrins inviterer til skiskule i Førde 7.-9. oktober. Skiskulen er for utøvarar født mellom 2007-2011. Påmeldingsfrist er 25. september.

Tilskot langrenns- og turlangrennsløyper

Vestland fylkeskommune har etablert ei søknadsbasert driftsstøtte til skianlegg som legg til rette for langrenn og turlangrenn. Tilskotet skal stimulere til hyppig løypekøyring i anlegg som fyller regional funksjon.

Enivest Rulleskirenn

I samband med Enivest Skiskule med Gjøran Tefre, inviterar Førde IL og Gaular IL til Enivest rulleskirenn v/ Langeland Skisenter søndag 9. oktober 2022.

Kontakt Skiklubbutviklar

Bestill skiklubbutviklar, Melanie Hetkamp-Andersen, til klubben din. Ho kan bidra med råd og vegledning i breidde- og rekrutteringsarbeid. Ta kontakt, Melanie kjem gjerne på besøk!

Haustmøtet 2022

I år, som tidlegare år, legg Sogn og Fjordane Skikrins Haustmøtet til Idrettens Møteplass i samarbeid med Vestland Idrettskrets. Idrettens Møteplass 2022 blir avvikla 5. november på Sandane.

FIS liste Langrenn 2022-2023

Det er tid for FIS liste inn- og utmelding for komande sesong. Alle utøvarar som skal gå FIS-renn, Norges Cup og NM skal stå på lista. Alle som ikkje skal stå på lista må melde seg ut. Ta utgangspunkt i vedlagt liste, frist for inn/ut melding 28 september.

Miljøsamling Langeland

Laurdag 17. september 2022 inviterar Førde IL og Gaular IL til Miljøsamling for born og ungdom f. 2007-2012. For aldersgruppe 2010 og eldre vert det invitert til rulleskirenn kl. 15.15.

Toppidrettsveka 2022

Torje Seljeset, Markane IL, nr. 7 på 10km kombinert, og Gjøran Tefre, Førde IL, nr. 9 på jaktstarten. Sjå alle resultata frå toppidrettsveka her.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
Foto: Hanna Johre / NTB