Hopp til innhold

Hans-Inge Klette (t.h.) tok Norges første pallplass i verdenscupen for herrer (ISMF)

Norsk pallplass i sprint

Hans-Inge Klette tok en flott tredjeplass under søndagens sprint i Le Devoluy

Hans-Inge Klette innkasserte Norges første pallplass i verdenscupen for herrer da han gikk i mål til en 3. plass i søndagens sprint i franske Le Devoluy. Klette måtte se seg slått av lederen av sprintverndescupen, Iwan Arnold, samt lederen av sprintverdenscupen for u23, Arno Lietha, begge fra Sveits. Klette ble nummer 2 i u23-klassen og ligger an til en god plassering i verdenscupen for u23 og senior menn sammenlagt.

Glenn Tore Løland var bare 3 sekunder fra å kvalifisere seg til en kvartfinale og ble nummer 33, Vegard Øie ble nummer 44 mens Stine Haustreis ble nummer 22 i klassen for kvinner.

(Stine Haustreis (t.h.) ble nummer 22 i kvinneklassen (ISMF))

 

Neste stopp i verdenscupen er Jilin-provinsen i Kina hvor det skal konkurreres i vertikal, individuell og sprint. Ingen norske utøvere stiller til start i Kina, og neste konkurranse for randoneelandslaget blir verdensmesterskapet i Sveits 9.-16. mars.

Trykk her for resultatliste

(Klette ligger på en 2. og en 4. plass sammenlagt i hhv. u23 og senior menn)

NIF-EPI01, 01