Hopp til innhold

Ungdomssamlingen i Romsdalen

Full innsats under historiens første randoneesamling for ungdom. 20 ungdommer i alderen 12-20 år fikk prøvd seg i både tradisjonelle utholdenhetsøvelser, klatring og aktiviteter med fokus på balanse spenst og styrke gjennom en aktiv helg i Isfjorden.

Flere klubber fra hele Sør-Norge var representert og for mange var dette første møte med randonesporten. Både foreldre og ungdommer bodde på Romsdalseggen camping med felles måltider og andre aktiviteter på kveldstid. Landslaget var representert med 3 utøvere som inspirerte både under barmarksprint i alpinbakken og med faglig påfyll i inne på «brakka».

Mens de yngste hadde fokus på leik og mestring, var det mer alvor for de de litt eldre utøverne som har ungdoms OL i Lausanne i januar 2020 som mål. Norge har kvote på bare 1 gutt og 1 jente og etter den innledende «Trolltesten» opp Trollstigen må vi vente til desember før endelig uttak blir gjort.

Romsdal Randoneeklubb vil takke alle 35 som bidrog til en flott helg i Isfjorden, samarbeidspartnere og sponsorer. Høy innsats blant motiverte ungdommer er positive erfaringer som ledere og foreldre kan ta med tilbake til egne klubber og skape entusiasme for randonesporten. Håper vis ses på ski til vinteren!

Hovedsponsor – Sparebanken Møre 

Sponsor – Bunnpris Isfjorden 

Samarbeidspartnere
- Isfjorden IL
- Piteraq Åndalsnes
- Kårvatn Fjellutsyr

Artikkel skrevet av Knut Inge Orset

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix