Hopp til innhold

Verdenscup i Bischofshofen

Første stopp i verdenscupen er Bischofshofen i Østerrike. Norge hadde fire utøvere med, og Hans-Inge Klette imponerte.

Bischofshofen har de siste ukene fått store mengder med snø. Dette medførte stengte veier og noe problemer med logistikken for enkelte lag, men konkurransene ble holdt som planlagt. 

Glenn Tore Løland, Hans-Inge Klette og Stine Haustreis representerte randoneelandslaget, og med seg hadde de fjorårsvinner av Norgescupen, Vegard Øie. 

Fredag var det klart for Sprint i den berømte hoppbakken i Bischofshofen og Hans-Inge Klette klinte til med en solid 7. plass i seniorklassen, og en 4. plass i u23-klassen. Et flott resultat og en strålende debut i verdenscupen for Hans-Inge. Glenn Tore Løland ble nummer 39, Vegard Øie nummer 51 og Stine Haustreis endte på en 26. plass.

Søndag sto den individuelle konkurransen på programmet. På grunn av fare for skred var konkurranseløypen redusert til 700 høydemeter, hvor mennene måtte gå to runder og damene en og en halv runde. Hans-Inge viste seg å være i storform også denne dagen og gikk inn til en fin 24. plass. Hans-Inge konkurrerer samtidig både i seniorklassen og U23-klassen og i U23 holdt resultatet til en 2. plass. Vegard Øie endte på en 39. plass, Glenn Tore ble nummer 43 og Stine nummer 24.

Vi gratulerer Hans-Inge med flotte resultater og en fantastisk innsats i Bischofshofen. 

Neste stopp i Verdenscupen er Andorra.

Resultatlister fra Bischofshofen

NIF-EPI03, 03