Hopp til innhold

Kongepokal til Skjervheim

Lars Erik Skjervheim fikk sin andre kongepokal i karrieren etter seieren i randonee-NM i Stryn i helga.

Resultater fra NM

Skjervheim fra Voss vant foran Rune Morten Johansen, mens bronsen gikk til Håkon Klerud Johannessen. I kvinneklassen gikk Malene Haukøy til topps foran Stine Haustreis, mens Bodil Ryste fikk med seg bronse.
– Det er fantastisk morsomt å vinne NM, spesielt i disse fantastiske omgivelsene i Stryn. Det er en opplevelse bare å konkurrere her. Alle som er giret på sporten var med i NM og 140 stilte til start. Det vitner om en voksende interesse for idretten og aktivitetsformen. At flere ser verdien i dette gjør det ekstra gjevt. Når vi attpåtil har æren av å kunne vinne kongepokal, så stiller jo folk ekstra forberedt så her måtte det litt ekstra fokus til for å være med, forteller Skjervheim.

nif-epi04, 04
Lars O. Berge