Hopp til innhold

Vintersamling Utviklingshemmede Gautefall

2-5 februar var 26 utøvere og 28 ledsagere samlet på Gautefall for årets vintersamling.

Gautefall bydde på fantastiske forhold både i skiløypene og i alpinbakken. Samlingen startet med oppmøte til middag torsdag, hvor informasjon om det som skulle skje resten av helgen ble gitt. Fredag var alpintgjengen samlet for to økter i bakken. Langrennsgjengen var samlet på skistadion for en økt med skilek og en økt med fokus på å gå på ski og bli kjent med løypene.

 

Lørdag var det klart for to nye økter i skibakken for alpint. Andre økt ble det gjennomført en ironman-økt inspirert av ironman-testene som alpinlandslaget gjennomfører. Her var det strålende innsats av hele gjengen. Langrenn begynte dagen med testløp. Her kunne utøverne velge mellom 2 km, 6 km og 10 km. Alle utøverne leverte gode resultater og hadde en strålende innsats. På andre økt gikk vi en rolig tur og avsluttet med skilek. På kvelden hadde vi en sosial samling med bildeshow fra helgen og matquiz. Det ble også premieutdeling for testløp langrenn og ironman-konkurranse alpint.

 

Søndag var samlingens siste dag. For alpint stod konkurranse i parallell-slalåm på planen. Her ble det også gode resultater og alle utøverne gjennomførte med en fantastisk innsats. Langrenn gikk en rolig langtur i strålende omgivelser med sol og blå himmel.

 

Trenergjengen vil takke for en utrolig fin samling og ønske lykke til med resten av sesongen!

NIF-EPI01, 01