Hopp til innhold

Lyst å lære eller forbedre langrennsteknikken din som pigger?

Vi kicker i gang høsten med motivasjonsforedrag og teknikkurs med Mariann Vestbøstad Marthinsen som instruktør. Kom til Lillomarka Arena søndag 15. september kl 11:00

Lyst å lære eller forbedre langrennsteknikken din som pigger?
Vi kicker i gang høsten med motivasjonsforedrag og teknikkurs med Mariann Vestbøstad Marthinsen som instruktør. 

Mariann har mange gode idrettsprestasjoner å se tilbake på - hun har vært i verdenseliten i både svømming og langrenn og har medaljer fra Paralympics i begge idretter. På langrennssiden er nok høydepunktet gullmedaljen på sprint fra Paralympics i Sochi 2014. 
Vi i Skiforbundet er så heldige at vi får dra veksler på Marianns sin enorme erfaring og kompetanse da hun med ujevne mellomrom har bidratt på våre samlinger som instruktør og motivator for langrennspiggerne. Utøverne har satt stor pris på å ha med Mariann som er raus og deler velvillig av sine erfaringer. Så her har du virkelig muligheten til å få lære av en av de aller beste. 
Vi starter dagen med foredrag av Mariann, hvor hun tar deg med på sin reise som toppidrettsutøver og forteller hva som må til for å bli best av de beste. Etterpå blir det praktisk økt ute hvor du kan få nyttige tips og råd fra Mariann!
 
Hvem passer dette for?
- Driver du med langrennspigging eller har du lyst til å prøve det ut?
- Er du bevegelseshemmet; har amputasjon, dysmeli, CP, ryggmargsbrokk, er rullestolbruker eller gående som utøver langrenn sittende?

Ja på en av disse? Da er arrangementet perfekt for deg. Uavhengig av om du er nybegynner, litt erfaren eller har lang fartstid med langrenn og pigging - her kan vi lære av hverandre!

Program for dagen:
Kl 1100-1130: foredrag med Mariann inne på arenahuset
Kl 1130-1300: utprøving og tilpasning av utstyr utendørs + instruksjon ved Mariann og Norges Skiforbund
Kl 1300-1400: felles aktivitet utendørs
Kl 1400: avslutning

Ta med deg eget utstyr eller lån utstyr av oss – vi kan låne ut både kjelker og rulleski ✅ 
Arrangementet er gratis, men for å sikre deg plass, og for at vi kan tilby nok utstyr til utlån, må du melde deg på ved å følge lenken her:  https://bit.ly/2KyZA2b

Del gjerne med andre du mener dette kan være aktuelt for - vi håper å se riktig mange på Lillomarka Arena søndag formiddag.  

Arrangementet er et samarbeid mellom Exero og Norges Skiforbund og holdes på Lillomarka Arena hvor rulleskiløypa er tilrettelagt! 

Hvordan finne fram?
Lillomarka Arena
Bergensveien 80
0963 Oslo

VELKOMMEN

NIF-EPI03, 03