Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Miljøsamling jenter

Tistedalen FL arrangerer jentesamling 26-27 mai 2018. Samlingen er for kretsens jenter født 2001-2007. Hold av helgen. Mer info kommer.

Vårmøte Østfold Skikrets

Østfold Skikrets arrangerer sitt vårmøte på klubbhuset til Mysen IF mandag 14. mai kl. 1800. Det blir også avholdt ekstraordinært ting der valg er eneste sak. Etter fellesmøte blir det grenvise fagmøter.

Swenor cup avslutning

Langrennskomiteen i Østfold Skikrets ønsker alle utøvere med trenere og foreldre velkommen til årets avslutningsfest for Swenor cup onsdag 25. april kl. 1800.

Virtuelt hopprenn "live" på Youtube

Har du lyst til å delta i et virtuelt hopprenn som sendes live på Youtube? PÅmeldingsfristen er utvidet til 28. februar. Landslagsluer til alle i premie.

Se Skandinavisk cup Direkte

Se Skandinavisk cup/Statoil norgescup i langrenn fra Granåsen direkte på SKI-TV fredag 23. februar, lørdag 24. februar og søndag 25. februar.

Se Statoil norgescup Direkte

Se Statoil norgescup for seniorer i langrenn fra Åsen i Nannestad direkte på WWW.SKI-TV.NO fredag, lørdag og søndag.

Overnatting NM Steinkjer!

Påmeldingsfristen til overnatting i forbindelse med NM på Steinkjer er ute og LK bekrefter at de som har meldt seg på innen fristen via Questback har fått plass. Liste over navnene kan leses nedenfor.

Nybegynner-kurs for sitski

ParaAlpint i Oslo inviterer til nybegynner-kurs for både brukere og ledsagere i sitksi! Meld deg på - kort påmeldingsfrist!

Alt om Ski-NM

Ski-NM på Hamar arrangeres fra 11.-14. januar. Alt om mesterskapet her.

Har du husket skilisens?

Skisesongen er snart i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn.

nif-epi04, 04
NTB scanpix