Hopp til innhold

Suksess med skisommer

Østfold Skikrets hadde igjen suksess med sitt konsept skisommer. I underkant av 30 barn og unge boltret seg med ulike aktiviteter siste uka i juni.

Mange fikk seg en flott skiopplevelse igjen. Her fikk barn og unge mulighet til å prøve seg i både hopp, kombinert, alpin og langrenn i løpet av uken i tillegg til mye annen lek og moro. Senter for aktivitetene ble lagt til Tomter Idrettspark rett utenfor Ski, mens det ble tur til SNØ, Holmenkollen og Sprett trampolinepark. Dette var andre året på rad det ble arrangert skisommer i regi av skigruppene i Tomter og Askim.

Om aktivitetene i skisommer
Aktivitetsopplegget er basert på skiforbundets utviklingsmodell hvor variert aktivitet, mestring og glede står i fokus, men det aller viktigste denne uken blir å ha det gøy. Her var Østfolds egne elite og ungdomsutøvere fra hopp og kombinert være med å tilrettelegge, bistå og lede aktiviteter for alle. Arrangementet passer best for gutter og jenter i alder 8-13 år, både de med skierfaring fra før og de uten. For de som mangler eget utstyr har vi utstyr til utlån.

Se video fra samlinga

 

 

 

NIF-EPI01, 01