Hopp til innhold

SKISOMMER 2023

Østfold Skikrets inviterer til SKISOMMER 2023. Velkommen til sommerens store skiopplevelse for barn og unge i Østfold. Her blir muligheter til å prøve seg i både hopp, kombinert, alpin og langrenn i løpet av uken i tillegg til mye annen lek og moro.

Østfold Skikrets inviterer til SKISOMMER 2023

Påmelding innen 5. juni    
NB! Begrenset antall plasser første mann til mølla gjelder.

Tid: Mandag 26/6- fredag 30/6 kl 10.00-16.00
Sted: Tomter Idrettspark, Kråkstadveien 5, 1825 Tomter
Pris: 850,- pr. person.

Velkommen til sommerens store skiopplevelse for barn og unge i Østfold. Her blir muligheter til å prøve seg i både hopp, kombinert, alpin og langrenn i løpet av uken i tillegg til mye annen lek og moro. Vi har planer om tur til Norges eneste innendørs snøhall, SNØ på Lørenskog, Holmenkollen Nasjonalanlegg, Sprett trampolinepark i Askim og masse annet. Er været fint skal vi selvfølgelig også dra å bade.

Aktivitetene foregår fra kl 10:00 til kl 16:00, mandag til og med fredag. For de som ønsker vil det være mulig å levere/ hente fra kl 09:00 til kl 17:00. Vi serverer frokost frem til kl 10:00, samt lunsj i løpet av dagen. Når vi skal ut av anlegget står vi for transport.

Aktivitetsopplegget er basert på skiforbundets utviklingsmodell hvor variert aktivitet, mestring og glede står i fokus, men det aller viktigste denne uken blir å ha det gøy. Her vil Østfolds egne elite og ungdomsutøvere fra hopp og kombinert være med å tilrettelegge, bistå og lede aktiviteter for alle. Arrangementet passer best for gutter og jenter i alder 8-13 år, både de med skierfaring fra før og de uten. For de som mangler eget utstyr kan det skaffes i samarbeid med frivillighetsentralen.

Spørsmål, ta kontakt med Tom André Brenna, tlf: 957 83 299.

NIF-EPI02, 02