Hopp til innhold

Regionsamling 12-16 Tistedal - 22-10-2022

Lørdag 22. oktober arrangerte Tistedalen FL i samarbeid med Team ELON Oslofjord treningssamling for ungdomsløpere.

Løpere fra skikretsene Oslo, Akershus, Østfold og Telemark & Vestfold del tok på samlingen. Det var lagt opp til spennende program både for utøvere og foreldre i skianlegget i Erte.

Utøvere i aldersgruppa fra 12 til 16 fikk ila. to treningsøkter på rulleski Tistedalen skianlegg satt balanse, koordinasjon, hurtighet og generell skiferdighet på alvorlige prøver, kyndig instruert av Team ELON Oslofjord sine løpere.

Regien på opplegget var ved Team ELON Oslofjords hovedtrener, Tinus Dahl, som i tillegg til å ha overoppsyn med aktiviteten ute i rulleskiløypa, holdt deltagerne i ånde med foredrag i pausen mellom rulleskiøktene.

Med seg til Tistedal hadde Team Elon Oslofjord rekruttlandslagets smøresjef Markus Emaus Holm, som med en innsiktsfull og lærerik smørekursseanse sørget for at utøvernes foreldre fikk inngrodde smørevillfarelser og selvlært malpraksis i smørebua behørig utfordret. Selv om flere av foreldrene som deltok på smørekurset allerede på forhånd regnet seg selv som temmelig garvede skismørere, har nok leksjonene fra rekruttlandslagets smøresjef gitt noen og enhver noe å tenke på innfor den kommende skisesongen.

I alt 22 utøvere fra Spydeberg IL, Heming IL, Trøsken IL, Oppegård IL, Moss Skiklubb, Ørje IL og Tistedalen FL deltok ved denne samlingen. 

NIF-EPI03, 03
Foto: Heiko Junge / NTB