Hopp til innhold

Samling Spydeberg

Søndag 16. Januar troppet 33 barn og ungdommer fra 11-16 år opp på kretssamling hos Spydeberg IL.

I Spydeberg har de hele 2,5 km løype med kunstsnø i variert terreng som vi nøt godt av. De stilte også opp med lunsj, kaffe og kaker fra Spydeberg bakeri, det gjorde også at vi hadde med mange fornøyde foreldre.

Samlingen var lagt opp til at utøverne skulle få øvet på teknikk før det braker løs med KM helg i Ørje og Fredrikstad. Kretsmesterskap helgen består av normaldistanse i Ørje på lørdag og sprint i Fredrikstad på søndag. Vi håper så klart at alle som deltok på samlingen melder seg på her!

Nå håper vi i trenerteamet at utøverne tar med seg det de har lært ut i sesongen og ikke minst koser seg mye på ski.

Mvh
Kent-Ivar Sollund

                      

NIF-EPI03, 03