Hopp til innhold

Jentesamling på Fredrikstad Skiarena

Søndag 30.05.21 arrangerte Østfold Skikrets jentesamling på Fredrikstad Skiarena. I flott sommervær deltok 22 jenter fra forskjellige klubber i hele kretsen på en hele 5 timers lang dagsamling i Fredrikstad.

Norges Skiforbund stilte med selveste utviklingssjefen, Brit Baldishol, som trener og hun tok skitrening til nye høyder med mange morsomme aktiviteter som man kan ta med seg videre ut i klubbene.

Jentene gjennomførte en selvinstruerende hinderløype på rulleski rundt på skiarenaen de første 2 timene før pause og de siste 2 timene tok de løpeskoa fatt med lagkonkurranse som tema. I lagkonkurransen måtte utøverne tenke taktisk for på 1 time måtte de velge å gjøre oppgaver inne på arenaen som kunne gi opptil 12 poeng og tok lang tid eller om de skulle de ut i løypa for å prøve å samle flest mulig av de 53 buffene og nøkkelringene som ga 1 poeng hver. Inne på skiarenaen var det øvelser som f. Eks Disco-Brit, der utøverne skulle gjette sanger fra topp 10 listene rundt det året de var født.

Alt i alt var alle deltakerne såpass fornøyde at de spurte om det var lenge til neste jentesamling.

NIF-EPI02, 02
NTB